پذیرش مقاله‌ای از هنرمند اردبیلی، نوید اچگان در نهمین کنفرانس بین المللی پژوهشی علوم انسانی در کشور تایلند ۲۰۲۴

به گزارش نسیم اردبیل، نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم انسانی و ششمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا با محوریت توسعه و ترويج فرهنگ تحقيق و پژوهش در دانشگاه Kasem Bundit بانکوک تایلند برگزار می‌شود.
مقاله هنرمند اردبیلی نوید اچگان با عنوان «مقاله آئین مهر و ورزش باستانی ایران» نیز در این کنفرانس مورد پذیرش کامل قرار گرفت.
اچگان در گفتگو با خبرنگار نسیم اردبیل درباره‌ی فرهنگ ایران و ورزش پهلوانی گفت: در فرهنگ ایران چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام، آیین پهلوانی همواره نقش نیرومندی داشته است. ایرانیان همیشه دوستدار پهلوانان بودند. ورزش پهلوانی ایران که عمر زیادی از آن می گذرد به عنوان یکی از قدیمی ترین ورزش‌های باستانی می‌باشد و در آئین مهر ورزش پهلوانی ایرانی از جایگاهی ارزشمندی برخوردار است.
نوید اچگان درباره‌ ورزش زورخانه‌ای خاطر نشان کرد: بدون شک هر کس نام ورزش زورخانه‌ای را می شنود بی درنگ متوجه می‌شود که این ورزش به دوران باستانی ایران تعلق دارد و آئین مهر در ورزش باستانی ایران با الگوهای دینی، عرفانی، پهلوانی­ ایران از میترا پدید آمده‌اند و در ایران ورزش باستانی از جایگاه و تقدس خاصی بر خوردار بوده است. مهم ترین قسمت ورزش باستانی که آن را از سایر ورزش‌ها متمایز می‌کند آداب و رفتار آن است. که مهم ترین آن می‌توان به اخلاق و رفتار تاکید کرد ، احترام به بزرگترها ، ارزش نهادن به برابری و برادری دانست.
نوید اچگان پژوهشگر اردبیلی درباره‌ی اخلاق ورزشی اشاره کرد و گفت: افرادی که به ورزش باستانی می پرداختند از روحیات و صفات اخلاقی خاصی بر خوردار بودند، ورزشکاران باستانی علاوه بر دارا بودن روحیه ایثار و مقاومت و شجاعت ، علاقه مند به اخلاق با محوریت کلام مقدس (گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک) بوده‌اند به نوعی ورزش باستانی مجموعه ای از هنرهای اخلاقی را در موجودیت خود متجلی می ساختند.
نوید اچگان، عضو رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک، عضو انجمن علمی ایران، عضو موسسه‌ی هنرهای تجسمی معاصر ایران، کارشناس ارشد پژوهش هنر، طراح گرافیک دفتر نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل است. اچگان چندین سال است در زمینه گرافیک و رسانه فعالیت می‌کند و دبیر هنری نهمین دوسالانه هنرهای تجسمی بسیج “هنرنگار”، دبیر علمی یازدهمین جشنواره‌ی دانشگاهی حرکت، دبیر جشنواره پوستر بهترین امت‌ها، دبیر اجرایی نمایشگاه نقاشی علمای قفقاز، دبیر پویش سراسری (منیم قهرمانیم)، دبیر و داور فراخوان طراحی نشان کنگره ملی بزرگداشت ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل، دبیر اجرایی هنرواره ملی خوشنویسی ایران دل، دبیر اجرایی کارگاه خوشنویسی مولای مهر و … و برگزاری دو نمایشگاه انفرادی و چندین نمایشگاه گروهی و فراخوان ملی و منطقه‌ای و چاپ مقالات علمی پژوهشی را در کارنامه خود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *